top of page
Ilkka banner_notext2.png

ILKKA

HELAVIRTA

PGA PRO

Uskon pitkäjänteisiin pelaaja-valmentaja -suhteisiin sekä vahvaan ja suunnitelmalliseen harjoitteluun - ne ovat avaintekijöitä pelaajan kehityksessä. Valmennuksen tavoitteeni on kehittää golfpelaajia monipuolisesti. Tämä tarkoittaa käytännössä esimerkiksi  svingitekniikan, mailanpäänopeuden, liikkuvuuden, voiman, viheriönluvun ja taidon kehittämistä mitattavalla ja suunnitelmallisella tavalla.


Pidän tärkeänä, että harjoittelusta saa mitattavaa palautetta ja suorituskykyä testataan.
Miksi arvailla kun voi mitata?!

Tykkään toimia ennen kaikkea kilpailevien juniorien ja tavoitteellisten aikuispelaajien kanssa. Opetan toki kaikkia pelaajia jotka ovat avoimin mielin oppimassa ja kehittämässä itseään.

Otettani on sanottu rauhalliseksi ja asiantuntevaksi. Vahvuuteni on svingitekniikan ymmärtämisessä sekä atleettisuuden linkittämisessä tekniikkaan ja eri lyönteihin. Vahvuuteni tueksi, tunneilla on mukana TrackMan. Laitteen avulla saat välitöntä, ja juuri mitattua palautetta lyönneistäsi. Löydät lisätietoa laitteesta täältä.. Lisäksi hyödynnän TPI-osaamistani (Titleist Performance Institute) käytännössä jokaisella tunnilla. Löydät TPI:stä tietoa täältä.

 

Näen golfin lajisuorituksen atleettisena suorituksena. Näinpä pelaajan fysiikan kehittäminen, niin voimantuoton, liikkuvuuden kuin kehonhallinnankin osalta, on keskeisessä roolissa niin juniorien kuin aikuispelaajienkin kehityksessä. Myös taktiikka ja mentaalipuoli ovat olennaisia osia hyvää peliä ja autan mielelläni näissä myös.

 

Olen Suomen PGA:n 5. tason golfvalmentajan ammattitutkinnon suorittanut sekä TPI:n Junior ja Power Coach. Lisäksi olen TrackMan sekä The Golfin Machine -sertifioitu. Lisätietoa minusta täältä.

Tule mukaan opetukseen, opit golfista ja pelisi paranee!

ILKAN yhteystiedot

Puh: +358 45 678 4830

bottom of page