top of page
IMG_0015_edited.png

JUNIORIT

JUNIORITOIMINTA

Ryhmissämme on aina tilaa uusille junioreille. Tervetuloa mukaan kokeilemaan!

Junioritoimintamme tarjoaa kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa ja oppia golfia ympärivuotisesti rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä. Olemme mukana ja autamme lajiin tutustumisesta jopa huipulle tähtävään kilpagolfiin asti. Lajiopetuksen lisäksi panostamme vahvasti myös yleisten liikuntataitojen opettamiseen.

 

Valmennusryhmistämme löytyy jokaiselle taito- ja tavoitetasolle sopiva ryhmä.

IMG_0011.JPG
Golfkoulu
IMG_0001.JPG

GOLFKOULUT

Espoo Golfin molemmilla kentillä järjestetään kaikille avoimia golfkouluja heti koulujen kesäloman alettua. Golfkoulut kestävät 4-5 päivää ja ovat tarkoitettu kaikille 7-15 –vuotiaille golfista kiinnostuneille junioreille. Toukokuussa on viikonloppuisin kahden päivän golfkouluja.

Osallistuakseen leirille juniorit eivät tarvitse golfseuran jäsenyyttä,tai välineitä. Luvassa on hauskoja golfharjoituksia, leikkejä, pelejä ja mukavaa yhdessäoloa huippukoutsiemme ja omien kilpajunioreidemme johdolla!

Valmennusryhmät

Valmennusryhmät

Olit sitten golfharrastusta vasta aloittamassa oleva alakoululainen tai kilpajuniori löydät meiltä sopivan harjoitusryhmän. Valmennusryhmien viikoittaisissa treeneissä harjoitellaan suunnitelmallisesti sekä lajin eri osa-alueilla että perusliikuntataitoja. Mukaan ryhmiin voi tulla kaikki green cardin suorittaneet läpi kesän. Taitojen karttuessa voit edetä halutessasi kilparyhmiimme.

Image by Bogyu Kim
bottom of page