top of page
Kari banner.jpg

KARI

BAKKER

PGA PRo

Kari on ollut PGA:n jäsen vuodesta 1994. Valmennusura alkoi Sea Golf Rönnäsistä, josta hänet pyydettiin Kymen Golfiin. Hän oli poikien alle 18-vuotiaiden maajoukkuevalmentajana vuosina 1996-1999, jona aikana nuorten maajoukkue saavutti EM-pronssia Uppsalassa. Espoon Golfseurassa hän oli vuosina 1997-2001. Espanjan pelimatkoja oli pääosin Costa del Solilla ja Alicanten suunnalla vuoteen 2008 asti. Kari valmensi talvisin Espanjan Aurinkorannikolla useita vuosia, josta hän siirtyi valmentamaan Hollantiin Lochemse Golf Club:iin (2008-2011). Kari on saanut innostavalla valmennuksella seuroihin paljon uusia jäseniä ja nostanut eritasoisten pelaajien taitotasoa.

 

Trackman tutkalaitetta Kari on käyttänyt vuodesta 2011 alkaen ja hän on suorittanut Trackman Master -tutkinnon, jonka avulla hän on päässyt nopeammin valmennettavien kanssa parempiin tuloksiin.

 

Erityisosaaminen:

  • Eritasoisten ja eri-ikäisten pelaajien valmennus laajan valmennuskokemuksen ansiosta.

  • Trackman-tutkalaitteen hyödyntäminen valmennuksessa ja mailojen fittauksessa.

  • Pelaajan yksilöllisten vahvuuksien hyödyntäminen eri lyöntitekniikoissa ja myös kentällä pelissä.

  • Saada pelaajalle tavan lyödä palloa kehon rajoituksista huolimatta.

  • Saada pelaaja onnistumaan nopeasti halutunlaisessa lyönnissä.

  • Saada positiivinen, innostava ja luottavainen valmennushetki.

 

Häneltä saa valmennusta Espoo Golfakatemian Gumböle Golfin ja Espoon Golfseuran -kentillä. Talvella valmennusta saa Gumböle Golfin simulaattorissa ja lähipelialueella.

Karin yhteystiedot

Puh. +358 400227246

bottom of page