top of page
DJI_0706_edited_edited_edited.jpg

OPETUS

Espoo Golf Akatemia - Nautintoa peliin

Suuri unelmamme ja visiomme on olla Espoon monipuolisin ja parhaiten palveleva golfin oppimiskeskus. Haluamme edistää kaikella toiminnallamme asiakkaidemme, yhteistyökumppaneiden kuin yhteisömme hyvinvointia tuottamalla innoittavia, rentoja ja energisoivia golfkokemuksia. 

Haluamme auttaa jokaista golffaria löytämään oman potentiaalinsa pelaajana sekä inspiroivan opetuksen myötä synnyttää entistä suurempaa nautintoa jokaisen omaan harjoitteluun ja pelaamiseen.

IMG_0062.JPG
Naisten ryhmätunnit
Image by Andrew Lomas

NAISTEN RYHMÄTUNNIT

Naisten ryhmätunnit ja kurssit kesällä 2023

 

Naispelaajille tarjoamme läpi kesän monipuolisia kursseja ja valmennusta. Harjoittelemme monipuolisesti pelin eri osa-alueita 3-6 henkilön pienryhmissä, jotta opetus on yksilöllistä. Katso tarjontamme alla olevasta kurssikalenterista tai ota yhteyttä suoraan valmentajiimme sinulle sopivan harjoitteluryhmän löytämiseksi.

PGA Pro Jenni Kuosa

PGA Pro Kari Bakker

PGA Pro Bosse Backman

PGA Pro Timo Rantanen

Seniorit

Senioreiden ryhmätunnit

Senioreiden ryhmätunneilla harjoitellaan monipuolisesti golfin eri osa-alueita. Katso tarjontamme alla olevasta kurssikalenterista tai ota yhteyttä suoraan valmentajiimme sinulle sopivan ryhmätunnin löytämiseksi.

PGA Pro Jenni Kuosa

PGA Pro Kari Bakker

PGA Pro Bosse Backman

PGA Pro Timo Rantanen

Image by Zachary Tan
Kehity golfissa
Image by Peter Drew

Avoimet viikkotreenit

Golfissa jatkuvan kehittymisen perustana on säännöllinen harjoittelu.  Kaikille Espoo Golfin jäsenille avoimissa viikkotreeneissä käydään vaihtelevasti läpi pelin osa-alueita vaihtuvin teemoin lyönnistä lähipeliin ja puttiin.

Teemakurssit ja klinikat

Teemakurssit ja klinikat

Tarvitsetko uutta ajatusta draiviin, swingiin tai lähipeliin? Teemakurssit ja klinikat ovat tehokkaita tapoja kerrata, kehittää ja saada inspiraatiota tiettyyn golfin osa-alueeseen.

Image by Robert Ruggiero

AIKATAULUT

TERVETULOA MUKAAN OPPIMAAN JA KEHITTYMÄÄN!

Trackman
bottom of page