DJI_0706_edited_edited_edited.jpg

OPETUS

Espoo Golf Akatemia - Nautintoa peliin

Suuri unelmamme ja visiomme on olla Espoon monipuolisin ja parhaiten palveleva golfin oppimiskeskus. Haluamme edistää kaikella toiminnallamme asiakkaidemme, yhteistyökumppaneiden kuin yhteisömme hyvinvointia tuottamalla innoittavia, rentoja ja energisoivia golfkokemuksia. 

Haluamme auttaa jokaista golffaria löytämään oman potentiaalinsa pelaajana sekä inspiroivan opetuksen myötä synnyttää entistä suurempaa nautintoa jokaisen omaan harjoitteluun ja pelaamiseen.

IMG_0062.JPG
 

NAISTEN RYHMÄTUNNIT

Naisten treenit touko-kesäkuussa perjantaisin ja lauantaisin

 

PGA pro Jenni Kuosan naisten treenit touko-kesäkuussa perjantai-iltaisin ja lauantai aamuisin. Harjoittelemme pelin eri osa-alueita alla olevien teemojen ja aikataulujen mukaisesti 3–5 henkilön pienryhmissä, jotta opetus on yksilöllistä. Lähipeliharjoitukset pidetään EGS:ssä ja pitkiä lyöntejä harjoitellaan Gumbölen ruohorangella.

Treenien hinta on 125e/henkilö sisältäen opetuksen ja rangepallot. Tervetuloa mukaan!

 

SENIORITREENIT TIISTAISIN

Senioreiden tiistaitreeneissä harjoitellaan monipuolisesti golfin eri osa-alueita, ja mukana on myös golfia vahvasti tukevaa liikkuvuusharjoittelua. Jokainen harjoituskerta sisältää 15min lämmittelyä/liikkuvuutta ja 45min golfia.

 

Kehity golfissa

Golfissa jatkuvan kehittymisen perustana on säännöllinen harjoittelu. Harjoitusryhmämme ovat sinulle, kun olet halukas viemään pelisi uudelle tasolle. Ammattimaisessa opissa käydään läpi perusteet ja yksityiskohdat, joihin juuri sinun tulisi kiinnittää huomiota, jotta lyönneistä tulee helpompia ja tehokkaampia. Harjoitusryhmissämme käydään läpi kaikki pelin osa-alueet vaihtuvin teemoin lyönnistä lähipeliin ja puttiin.

 

Teemakurssit ja klinikat

Tarvitsetko uutta ajatusta puttiin, chippiin tai bunkkerilyöntiin? Teemukurssit ja klinikat ovat tehokkaita tapoja kerrata, kehittää ja saada inspiraatiota tiettyyn golfin osa-alueeseen.

 

Trackman-tutkan ja ipadin vuokraus rangella

Voit vuokrata Tackmanin ja ipadin omaan harjoitteluun Espoon Golfseuran ja Gumböle Golfin rangella 40€ / tunti.

 

Varaa aika puh. 0400-227246, whatsapp:lla, tekstiviestinä tai sähköpostilla.

 

https://www.tpga.fi/trackman-golfopetus-golfkurssit/

TERVETULOA MUKAAN OPPIMAAN JA KEHITTYMÄÄN!